Openingstijden brasserie: Ma 12 – 15 u, Di 12 – 19 u, Woe 12 – 15 u, Do 12 – 19 u, Vr 17 – 19 u, Zat 12 – 15 u.

Zelfstandig werkend kok (fulltime/parttime)

Brasserie De Gerlachkamer bestaat sinds 2020 en maakt een gezonde groei door. Dan begrijp je wel dat we behoefte hebben aan versterking.

Ben jij een enthousiaste en ervaren kok die op zoek is naar een nieuwe en bijzondere uitdaging? Wil je werken in een gezellige en sfeervolle brasserie waar je jouw culinaire talenten kunt laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Gerlachkamer is een brasserie dicht bij het centrum van Maastricht, waar onze (seniore) gasten, (veelal bewoners van het aangelegen wooncomplex) worden verwend met heerlijke gerechten uit de Nederlandse, Limburgse en internationale keuken. Van een broodje kroket tot een Thaise curry, bij ons kun je het allemaal vinden. Wij werken met verse en lokale producten en hebben een wisselende menukaart. Je werkt in een vast klein team dat op drukkere momenten versterking krijgt.

Als meewerkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van eigen of bestaande recepten conform de kwaliteitsnormen. Je zorgt ervoor dat de gerechten op tijd en op de juiste manier worden uitgeserveerd. Je houdt de voorraad bij en bestelt indien nodig nieuwe producten. Daarnaast geef je leiding aan het keukenteam en zorg je voor een goede sfeer en samenwerking. Je denkt mee over nieuwe ideeën voor de menukaart en speciale acties.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Ben jij de meewerkend kok die wij zoeken? Solliciteer dan snel. Stuur je cv en motivatiebrief naar info@degerlachkamer.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!